Hallo,
Haal jij het maximale uit je leven?
"If you want things to change, you have to change"
- Jim Rohn
"Your success where you go in life is only limited by...

...your own imagination and your own hard work"
- Mark Hughes


| Contact | Disclaimer |  © 2011 DNM International & Compaan4U - Alle rechten voorbehouden |
Wij werken al meer dan 6 jaar samen met Herbalife International, het grootste Lifestyle en Wellness bedrijf ter wereld.
Herbalife staat als symbool voor een evenwichtig en actieve levensstijl.

Herbalife Decade door
'Micheal O. Johnson'
Herbalife 'Micheal O. Johnson'
bij 'Mad Money' augustus 2011
Herbalife 'Bea Bos'
bij Harry Mens 'Business Class' april 2010
Wij bieden, dankzij een briljant uitgewerkt marketing plan, de mogelijkheid
aan gewone mensen om ongewone inkomens te creëren.
Internationale topproducten


Herbalife in de "Sportwereld"

Herbalife sponsort  diverse sport disciplines, zoals voetbal, triatlon, … (kijk ook op: www.herbalifesports.com).
Herbalife staat voor perfect uitgebalanceerde voeding die prestaties van de sporters verhoogt, herstelling na blessures versneld en is onder andere voedingssponsor van F.C. Barcelona, S.B.V. Exelsior, Valencia C.F., F.C. Schalke en LA Galaxy.


En sinds 1 juli 2011, een 3 jarig contract als
Makkelijk afslanken, vitaler leven

Mensen die Herbalife-producten gebruiken slanken makkelijk af, zijn vitaler, voelen zich jonger en zien er ook jonger uit. Met de kernvoeding van Herbalife kunnen wij voor iedereen een programma op maat samenstellen voor gewichtbeheersing, gezondere voeding en voor uiterlijke verzorging.

Wanneer je alleen geïnteresseerd bent in de voeding neem dan contact met ons op via de mail/telefonisch.

Markt met potentie

Als je als zelfstandig ondernemer aan de slag wilt, is het belangrijk dat je actief wordt in een markt met potentie. Een groeimarkt, waar je niet alleen vandaag, maar ook over vijf of vijftien jaar een goed inkomen kunt verdienen. Herbalife bevindt zich in een groeimarkt bij uitstek en heeft de producten die daadwerkelijk een oplossing bieden.  Jij hebt de beschikking over een uitgebreid en uitgebalanceerd productenpakket om jouw klanten te helpen hun doelen te bereiken. Als je met ons samenwerkt krijg je natuurlijk alle informatie over deze succesvolle producten, de bewezen werking en de wetenschappelijke onderbouwing. Je wordt getraind en ondersteunt. Wil je nu alvast meer informatie, neem dan contact op met Energetic Living. Wij vertellen je graag meer over het succes en jouw kansen met Herbalife

Herbalife is actief over de hele wereld in meer dan 75 landen en bestaat sinds 1980. Er zijn wereldwijd meer dan 60 miljoen gebruikers van de producten. Herbalife is beursgenoteerd op de NYSE (code HLF). De omzet van Herbalife in 2009 was 3,9 Miljard USD en in 2010  4,3 Miljard USD.


Zelfs Messi loopt met ons weg

De uitgebalanceerde voeding en hoogwaardige supplementen waar jij mee aan de slag gaat, bieden uitkomst voor iedereen die zijn energiehuishouding in balans wil brengen. Dus niet alleen voor mensen die willen afslanken, maar ook voor drukbezette mensen die niet weten of vergeten op een gezonde manier te leven. En wist je dat veel topsporters al jaren vertrouwen op onze producten? Zelfs 's werelds beste voetballer Lionel Messi gebruikt Herbalife producten om te kunnen presteren op topniveau.Aan jou nu de mogelijkheid om van dat succes
je eigen succes te maken.
De CEO van Herbalife Michael O. Johnson is mede verantwoordelijk voor het wereldwijde branding (bekendmaking) van Disney, Nickelodeon en MTV. Zijn ambitie is het logo van Herbalife wereldwijd bekend maken net zo als het logo van Mickey Mouse.
Wall Street Journal: "Waarom het nu de Beste tijd is voor Directe Verkoop bedrijven"

- Herbalife Rank #5 - Beste Directe Verkoop bedrijf in de Wereld
- Herbalife Rank #1 - Voeding bedrijf in de wereld

Sociale verantwoordelijkheid
Herbalife Family Foundation

Opgericht in 1994 door Herbalife oprichter Mark Hughes, Herbalife Family Foundation (HFF) creëert samenwerkingsverbanden met goede doelen te helpen voldoen aan de voedingsbehoeften van kinderen in gevaar. Op hetzelfde moment, HFF is er om fondsen te verstrekken aan organisaties die bijstand aan slachtoffers van natuurrampen bieden. HFF is een wereldwijde non-profit organisatie die over de hele wereld in gemeenschappen werkt.

Herbalife Family Foundation: Casa Herbalife in de wereld
De Herbalife Family Foundation (HFF) breidt haar Casa Herbalife project uit. Dit project is erop gericht kinderen goede voeding te bieden.

Momenteel zijn er meer dan 60 Casa Herbalife projecten verspreid over de hele wereld:

• Het oorspronkelijke HFF weeshuis in Brazilië dat zijn naam aan het programma gaf (1994)
• A Place Called Home in South Central Los Angeles
• Atlanta Children's Shelter
• Associaçao Case Da Criança De Santos in Brazilië
• Aga Children's Home in Boedapest, Hongarije
• NAIM Corporation in Santiago, Chili
• Rumah Bakti Hulu Kelang (RBHK), Maleisië
• In Nederland Resto van Harte (Kinderresto project)


Herbalife is gespecialiseerd in voedingsprogramma's en voedingssupplementen. De wetenschap staat inmiddels volledig achter deze filosofie en de producten.

Op het gebied van gewichtsbeheersing, sportvoeding, verzorgingsproducten is Herbalife een van de leaders en is wereldwijd zeer succesvol.

Om te zorgdragen dat de kwaliteit van de producten het best haalbare kwaliteit is, houdt Herbalife het hele proces van zaadje tot eind product onder strenge controle.

Bekijk hiernaast het het filmpje: "From Seed to Feed Concept"
From Seed to Feed Concept
De meest recente opening in Vietnam in juli 2011 is weer een bewijs voor het blijvende momentum en is een belofte voor nog vele mooie programma's in de toekomst. HFF heeft steun gegeven aan "The Hoa Binh Humanitarian Center", een organisatie die werkt onder de mantel van het Vietnamese Rode Kruis met als doel het verbeteren van de voeding van kinderen.

Officiële HFF website
Media
ç Vorige