Hallo,
Haal jij het maximale uit je leven?
Leo & Janice Callaert
President's Team

Ik werkte als gedelegeerd bestuurder in een Internet bedrijf en mijn echtgenote werkte in hetzelfde bedrijf als administratief bediende.  Toen dat bedrijf in financiële moeilijkheden kwam werden we beiden ontslagen.  Op dat moment zijn we in contact gekomen met het Work@home businesssysteem.  Na 5 jaar hard te werken bedraagt ons inkomen gemiddeld 35.000€ per maand!  Vandaag doen we deze zaak van huis uit en zijn we voor het eerst echt vrij. Wat ons het meest inspireert is dat wij dankzij deze opportuniteit de mogelijkheid hebben om mensen hun leven positief te beďnvloeden.


Michael Taeymans & Barbara De Smedt
Millionaire Team

Barbara was bediende in een uitzendkantoor en Michael werkte voor een vermogensbank.
Op 26-jarige leeftijd zaten ze al flink vast in de ratrace.  Met een zoontje van 3 en een hypotheek bleek al snel dat er van lifestyle niet veel sprake zou zijn.  Te weinig inkomsten en te weinig tijd om de dingen te doen die ze graag zouden doen. Barbara ging op zoek naar een bijverdienste en is zo via een advertentie in contact gekomen met Herbalife.  Hoewel ze zeer snel een fantastisch resultaat hadden met de producten, Barbara verloor 8 kg en Michael 17 kg op 3 maanden tijd, en Barbara in no time een mooie klantenbasis had opgebouwd bleef Michael zeer sceptisch. Dankzij hun sponsors besloten ze toch naar de Extravaganza in Keulen te gaan, en zagen ze beiden the big picture!  Ze zijn dan samen hard beginnen werken en 19 maanden later kwalificeerden ze zich voor het GET Team. In 2007 kregen ze nog een dochtertje en toen werd het pas echt duidelijk wat een levenskwaliteit ze met Herbalife hadden opgebouwd. In november 2010 kwalificeerden ze zich voor het prestigieuze Millionaire Team en hebben ze een ongelooflijke vrijheid opgebouwd!| Contact | Disclaimer |  © 2011 DNM International & Compaan4U - Alle rechten voorbehouden |

Stefania & Dennis Sterrenburg
Active World Team

Alweer bijna 8 jaar geleden ben ik (Dennis), omdat ik moest afslanken, als klant met Herbalife begonnen. Door mijn resultaat, -22kg en meer dan 20cm van mijn buik af, kreeg ik vanzelf de vraag hoe ik het heb gedaan. Toen ben ik begonnen met de zakelijke mogelijkheid die Herbalife biedt.
Met Herbalife bouwde ik parttime, naast een fulltime baan in de ICT,  een klanten bestand en een organisatie op. Dit genereerde een EXTRA inkomen van €1500 - € 2500 per maand.

Helaas door persoonlijke omstandigheden heb ik na 5½ met de business moeten stoppen en daardoor zo goed als alles verloren. In februari 2011 ben ik weer begonnen met ons (ondertussen Stefania ontmoet) Herbalife bedrijf. Het gaat nu ontzettend snel. In Juni het Active World Team niveau behaald. Wij bouwen nu meer aan de organisatie en klanten bestand. Op dit moment hebben we een EXTRA inkomen rond de €1500.

Dit is nog maar het begin! Vrijheid is onderweg J

ç Vorige