Hallo,
Haal jij het maximale uit je leven?
Privacy en Data Bescherming
BELANGRIJK: Door de informatiegegevens in te vullen op deze website gaat u automatisch akkoord met het verzamelen van uw persoonlijke data. Wij zullen deze data alleen gebruiken om u de gevraagde informatie op te sturen. Uw persoonlijke gegevens zullen niet gegeven of verkocht worden aan derden, met uitzondering van de persoon die u zal contacteren, van wie wij hetzelfde niveau van databescherming verwachten. U heeft het recht op inzage en verbetering van uw gegevens. We gebruiken uw gegevens eveneens om u in de toekomst informatie te sturen over onze diensten en producten. Indien u dit niet wenst, kunt u ons dit laten weten via info@energeticliving4u.nl. Wij respecteren uw privacy en zullen uw gegevens behandelen met discretie.

Disclaimer en copyright
Het is noodzakelijk te vermelden dat de testimonials die wij u laten zien niet representatief zijn voor een ieder. De snelheid waarmee iemand resutaat behaalt bij het volgen van een gewichtbeheersingsprogramma hangt niet alleen af van motivatie maar ook van het metabolisme (stofwisseling) van het individu en zijn huidige gewicht. 

Onze producten helpen u uw gewicht te beheersen indien ze onderdeel uitmaken van een aangepast voedingspatroon en een gezonde levensstijl. Alhoewel bepaalde producten bedoeld zijn om een gedeelte van de dagelijkse voeding te vervangen, zijn ze zeker niet bedoeld om alle voedingstoffen te vervangen. Ons gewichtsbeheersingsprogramma dient aangevuld te worden met minstens één uitgebalanceerde maaltijd per dag.

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International Netherlands B.V.


| Contact | Disclaimer |  © 2011 DNM International & Compaan4U - Alle rechten voorbehouden |